Ventilatoren van 1 tot 5000kW
  ... van de klant zijn vraag tot maatprodukt !
 
... van halffabrikaat tot eindprodukt !

1. De "Special process" ventilatoren.

Stel, U project heeft een ventilator nodig. Spijts U overvloedige documentatie kan U toch niet de geschikte ventilator selecteren.

Hoe U het ook bekijkt een ventilator is steeds een simpel instrument. Het verhoogt enkel de druk van een gas. Maar in dit geval, bijkomende verplichtingen brengen heel wat verwikkelingen teweeg.

Deze kunnen zijn :

  • abrasief medium
  • corrosief medium
  • hoge temperatuur
  • gasdichtheid
 
Hoge temperature ventilator
 
Ventilator voor petrochemische industrie

De Raedts Special process ventilatoren kunnen u verder helpen. Het feilloos analyseren van uw specificaties zal leiden naar een ideale ventialtor. Dit volgens onze normen die leiden naar een constante kwaliteit.

2. De "Modular" Ventilatoren.

Indien U installatie geen Special process ventilatoren nodig heeft kunnen wij u verder helpen met onze Modular ventilatoren. Deze ventilatoren, die ontworpen zijn volgens nieuwe methoden, zijn sterk gestandaardiseerd. Zij bieden de mogelijkheid om een ventilator van hoge kwaliteit aan te bieden met karakteristieken die dicht bij deze van onze Special process ventilatoren liggen, dit voor een aantrekkelijke prijs en in een korte levertermijn.

Modular

Deze serie ventilatoren bestaat uit 3 families met elk hun individuele karakteristieken. Globaal gezien kunnen we met de modular ventialtoren drukken tot 1400 daPa (140 mbar ) en debieten tot 100m3/s halen. Dit voor een maximale medium temperatuur van 350C. Verder kunnen deze ventilatoren een maximale stof concentratie van 150mg/m3 aan. Een hele reeks van opties kunnen geleverd worden voor deze ventilatoren.

De "Multi Applications" Ventilatoren

Voor eenvoudige toepassingen zoals : - kleine ontstoffingen - rookextractie - verluchtingen - lucht behandeling - zuurkasten - .... kunnen wij u een waaier aan centrifugaal- en schroefventilatoren aanbieden. De Raedt werkt hiervoor samen met verschillende West-Europese partners. Niet tegenstaande dit geen produkten van De Raedt zijn genieten zij toch dezelfde waarborg.

Axiaalventilator
Kuntstof ventilator
Wandventilator
Centrifugaalventilator

Sommige van deze ventilatoren kunnen wij u leveren in roestvaste staal of in kuststof al dan niet met een pakket aan toebehoren, gaande van trilling dempers tot toerental regelaars.

Milieu beschermende installaties

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar milieu beschermende installaties werkt De Raedt samen met de firma airEpur voor de Benelux. Deze is actief in geur bestrijding en gaswassing.

Dankzij een grote ervaring kan de firma airEpur voor vele problemen een natte wassing voorstellen. Dit wil zeggen en chemisch en fysisch proces met als doel het neutraliseren van bepaalde elementen in een gasstroom. Deze elementen worden dan neergeslagen in het wasmedium.
Het produkten gamma bestaat uit horizontale, verticale, venturi-, en quenchscrubbers, als ook demisters.

Vertikale gaswasser
Venturi gaswasser

Indien u meer informatie wil hebben over onze partner airEpur dan verwijzen wij u graag door naar zijn site.


2000 De Raedt - updated 29/11/2001